onsdag 4 juni 2014

Comhem - Nyemission

Eller - dagens sämsta skämt?Comhem, bolaget med Sveriges sämsta kundnöjdhet (?), är på väg till börsen.

Prospektet kan man hitta här.

Jag har inte ens brytt mig om att räkna på bolaget. Introduktionskursen är satt i det snäva intervallet 44-62 kr/aktie. De måste ju skämta. Det är ju onekligen en väldigt stor skillnad på att köpa för 44 kr/aktie eller 41% högre (!) Att de inte vill ha småsparare som aktieägare i nyintroduktionen är uppenbart i och med att sista dag för privatpersonerna är 3 dagar före insitutionerna. Jag fattar piken och håller mig undan. Både som aktieägare och som kund.

Edit:

Hittade det här fantastiska guldkornet på Börssnack av skribenten StorVD:

"Säga vad man vill om tv - och det är precis vad jag tänkt göra.

Folk som sitter och ser på dessa jävla amerikanska tv-serier dagarna i ända. Oavsett om man spelar in, laddar ner eller streamar så är det ett tidsslöseri utan dess like. Har man intresse av att sitta uppe två dygn i sträck med Cola i handen för att hålla sig vaken så förtjänar man inte sin existens.

Angående Comhem så har jag aldrig haft tjänsten, men har hört folk som haft och de är inte nöjda alls. Strul och strul + en hel del problem med sändningar över lag. Man får tydligen inte tillgång till alla kanaler man behöver - men vad vet jag om det? Hur många kanaler behöver man egentligen?

Själv sitter jag med äcklen telia. Funkar bra, men fy faan vad bortkastat med tid detta skräp är. Funderar på att bara gå ner på 8mb bredband och spara några tusen. Varför ska jag sitta och betala avgifter på avgifter och sedan tv-licens??? Jag KRÄKS!

Så här har jag bestämt för hösten 2014. Viasat kan ta sig i RÖVEN. Jag tecknar inte efter att man tvingat mig att ha 12 månaders bindningstid. Återgå till direkt uppsägning och jag kan börja FUNDERA. Ni är helvetes dyra som det är. Jag sitter inte och kollar på repriser av baseball och nhl mitt i sommarn. VEM GÖR DET??????

Telias utbud i övrigt? Sitta och betala för reklamkanaler. Jag tror jag dör! 300kr för 8mb bredband som det till slut blir med alla idiotiska avgifter. Hoppas ni mjölkar så mycket det går - om något år kommer folk skratta åt er när bredband är GRATIS!!! ÄCKEL.

Åter till Comhem. Nej - jag tänker inte teckna om jag så vet att den sticker 10000% på två dagar. FÖrdummningen har gått för långt som de är och det är verkligen dags att utrota TV."


Jag kunde inte sagt det bättre själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar